KENMERKEN

DONKERBLAUWE FOLIE


Voorzie uw kaart van een luxe afwerking in donkerblauwe folie. Met dit stijlvolle kleur kan u niet missen! Klassiek of speels, het kan allemaal.
 

ALLES OP MAAT

Atelier Maurice is uw ideale partner voor alle luxueus drukwerk, particulier en business.
Ons ambachtelijke druktechnieken zoals foliedruk, reliëfdruk en letterpress komen extra goed uit de verf door het gebruik van premium papiersoorten.
Ontdek hoe we werken

Altijd in uw buurt

Contacteer onze klantendienst voor een verkooppunt bij u in de buurt.

Map Atelier Maurice

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontdek als eerste onze nieuwste ontwerpen!

Van klassieke trouwkaarten tot trendy geboortekaartjes

Donkerblauw is een enorm stijlvol kleur, dat heel goed past bij een klassieke trouwkaart of een klassiek geboortekaartje. Kies voor een extra dik papier om een luxueuze uitstraling te verzekeren. Het marineblauw van de folie komt zo extra mooi uit en wordt met een voelbaar reliëf effect in de kaart gedrukt. Qua lettertype past een sierlijk script lettertype goed in dit thema.

Anderzijds is een Fun & Trendy ontwerp ook perfect mogelijk met donkerblauwe folie. Combineer een speelse fantasieletter met een white of extra white papier en trendy geboortekaartjes zijn het resultaat! Zet de naam van jullie kleine prins(es) centraal en extra groot in het midden van de kaart of werk net met leuke details in blauwe folie zoals stipjes of driehoekjes.

Bovendien biedt Atelier Maurice u ook enkele bijpassende enveloppen in donkerblauw aan, dit maakt uw trendy uitnodiging of hippe geboortekaartje helemaal af! Vraag zeker naar de mogelijkheden bij onze klantendienst! Heeft u nog een borrelkaartje of receptiekaartje nodig? Overweeg dan om dit in witte folie op donkerblauw papier te doen. Zo zijn uw kaartjes bijpassend, maar toch met een trendy contrast.

Luxe doopsuiker met foliedruk

Bij een kaartje met donkerblauwe folie kunnen heel leuke bijpassende doopsuikers of bedankjes voorzien worden. Atelier Maurice biedt heel wat mogelijkheden voor doopsuiker met foliedruk. Zo kunnen snoepzakwikkels, kubusdoosjes, stickers en labels helemaal gepersonaliseerd worden en met folie bedrukt worden.
Dit kan u dan nog verder gaan combineren met blanco doopsuiker producten. Zo zijn er zakjes, blikjes, bokaaltjes en tasjes. Kies voor de inhoud voor een combinatie van witte en blauwe suikerbonen of snoepjes. Bewonderende blikken gegarandeerd!

Succesvolle branding met donkerblauwe folie

Voor een succesvolle branding is kleurkeuze van het logo van ongelooflijk belang. Kleuren roepen namelijk allerlei onbewuste associaties op en deze moeten natuurlijk passen bij uw merk en gewenste uitstraling.
Blauw staat voor vertrouwen en betrouwbaarheid. Het straalt verder kracht, loyaliteit en veiligheid uit. Blauw is bovendien een veel gebruikt kleur voor bedrijfslogo’s en roept daarom ook al snel een gevoel van professionaliteit op. Herkent u zich hierin? Dan is een huisstijl met blauwe folie zeker iets voor u!

Met een luxueus visitekaartje van Atelier Maurice maakt u gegarandeerd een verpletterende eerste indruk. Atelier Maurice gaat echter nog verder: u kan eveneens bij ons terecht voor briefhoofden, enveloppen, klantenkaarten en cadeaubonnen. Alles wat u nodig heeft om de communicatie met uw klanten op een stijlvolle manier te verzorgen! Verder kan u bij Atelier Maurice ook verpakkingsmaterialen en gepersonaliseerde stickers bestellen. Heeft u een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld de opening van een nieuwe zaak? Denk dan aan luxe uitnodigingen, afgewerkt in uw huisstijl met blauwe folie.

Onze enthousiaste medewerkers van de klantendienst luisteren graag naar uw wensen en noden. Zij kunnen u wegwijs maken in het gamma van zakelijk drukwerk van Atelier Maurice en stellen graag een pakket op maat voor u samen. Vervolgens gaan onze creatieve ontwerpers voor u aan de slag en wordt een gepersonaliseerd ontwerp voor u uitgewerkt!