KENMERKEN

KLEUR OP SNEE

Laat uw uitnodiging in het oog springen door een gekleurde rand. Kleur op snee geeft de rand kleur en bezorgt uw kaart een heel luxueuze uitstraling.

ALLES OP MAAT

Atelier Maurice is uw ideale partner voor alle luxueus drukwerk, particulier en business.
Ons ambachtelijke druktechnieken zoals foliedruk, reliëfdruk en letterpress komen extra goed uit de verf door het gebruik van premium papiersoorten.
Ontdek hoe we werken

Altijd in uw buurt

Contacteer onze klantendienst voor een verkooppunt bij u in de buurt.

Map Atelier Maurice

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontdek als eerste onze nieuwste ontwerpen!

Wat is kleur op snee?

Kleur op snee of coloredging is een techniek waarbij er op de randen van het kaartje een kleur wordt aangebracht. Er wordt druk uitgeoefend op de kaarten door middel van samenpersing. Hierdoor kan er dan kleur op snee worden aangebracht. Belangrijk om te weten bij kleur op snee is dat er vaak rekening moet gehouden worden met een droogtijd net zoals kaartjes met letterpress.

Dit kwam vroeger voornamelijk voor bij boekdrukkunt en was een middel om het papier te beschermen tegen veelvuldig gebruik en stof. Kleur op snee is nu helemaal trending voor geboortekaarten, maar ook voor zakelijk drukwerk zoals visitekaarten of klantenkaarten.
Er wordt best geopteerd voor kaarten met een zwaardere grammage van minimum 300 gram. Op deze manier komt het drukwerk met gekleurde zijkanten goed tot uiting.

Waarom kiezen voor coloredging?

Kleur op snee geeft uw drukwerk een luxueuze afwerking! Het geeft uw visitekaartje een extra finishing touch zodat deze mooi opvalt tussen de rest.
Kleur op snee matcht ook heel goed met een strak ontwerp. De kleur van de randen zal het ontwerp er nog meer laten uit springen.
 
Wil u graag kiezen voor letterpress trouwkaarten of geboortekaarten? Dan kan kleur op snee een knappe toevoeging zijn aan de kaart. Er kan dezelfde kleur inkt zoals de letterpress gekozen worden voor de afwerking van de randen. Als er voor de letterpress een dik gevezeld papier zoals white cotton wordt gekozen, zal de inkt goed in het papier dringen en zijn effect niet missen.

Visitekaartjes met coloredging

Atelier Maurice biedt ook zakelijk drukwerk aan zoals cadeaubonnen, klantenkaarten of luxe visitekaartjes. Visitekaartjes geven een eerste indruk van uw bedrijf aan de klant. De uitstraling van uw visitekaartje moet overeenstemmen met uw huisstijl en wat u wil uitstralen als bedrijf. Wat wil u dat de mensen onthouden als ze dit visitekaartje zien? Een belangrijke vraag bij het ontwerp van uw kaartje.
 
Atelier Maurice biedt ook een ontwerpservice aan. Wij kunnen u van A tot Z begeleiden bij het ontwerp van uw visitekaartjes, geboortekaarten, trouwkaarten… Wij specialiseren ons in ambachtelijke druktechnieken zoals kleur op snee, maar ook foliedruk en reliëfdruk kennen voor ons geen geheimen.
 
Neem gerust contact op met Sylvie of Petra van onze klantenservice voor een afspraak. Onze kantoren zijn gevestigd in Brugge. Wij gaan samen met u op zoek naar de perfecte match en maken vervolgens graag een offerte voor u op.