PERSOONLIJK

FEEST

Heeft u iets te vieren? Met de feestelijke uitnodigingen van Atelier Maurice is iedereen in de juiste stemming. Dankzij de hippe tafeldecoratie en trendy bedankjes in een unieke afwerking met foliedruk of letterpress is het feest compleet. Party mood = on!

Valerie

VALERIE

Deze schitterende uitnodiging zal voor de genodigden van uw feest alvast veelbelovend zijn!  De kaart is langs beide zijden voorzien van een rosé gouden foliedruk. De rosé foliekleur...

Ontdek alle producten
Eline

ELINE

Iedereen die deze uitnodiging ontvangt ziet meteen dat er een leuk feestje gepland is! De combinatie van forest green en goudfolie zet uw uitnodiging prachtig in de verf. Met deze kaart wordt de ontvanger...

Ontdek alle producten
Lucas

LUCAS

Een bijzonder moment vraagt om een bijzondere uitnodiging! Deze kaart is dat absoluut. Verras de genodigden met deze uitschuifkaart. Het cijfer 16 wordt op een speelse manier in de kijker geplaatst. De...

Ontdek alle producten
Camille

CAMILLE

Een verhuis naar een nieuwe stek? Dat moet gevierd worden! In deze productreeks met goudfolie vindt u alles voor een geslaagde housewarming.

Ontdek alle producten
Inez

INEZ

Een jubileum mag absoluut gevierd worden! In deze set vindt u alles voor een geslaagd feest. Alle producten zijn afgewerkt met goudfolie, voor een extra feestelijk effect.

Ontdek alle producten
Thomas

THOMAS

Nodig uw vrienden op een trendy manier uit! Iedereen die deze uitnodiging ontvangt ziet meteen dat er een feest gepland is. De zilverfolie zorgt voor een extra verfijnde afwerking.

Ontdek alle producten
Muriel & Guido

MURIEL & GUIDO

De romantische bordeaux kleur zet de toon in deze productset. Deze donkerrode kleur past dan ook perfect in de mood Romantic & Elegant. In deze productset werd een ontwerp gemaakt voor een gouden jubileum....

Ontdek alle producten
Dina

DINA

Het ontwerp van deze uitnodiging laat de romantiek hoogtij vieren! De bloemenkrans trekt vast en zeker de aandacht van uw gasten, maar is niet te opvallend zodat het niet overheersend aanvoelt. In combinatie...

Ontdek alle producten
Norah

NORAH

Deze uitnodiging past volledig in de mood Fun & Trendy door zijn unieke vorm. Een fantasielettertype werd gecombineerd met een schreefloos lettertype om een speels effect te creëren. 

Ontdek alle producten
Victoria

VICTORIA

Atelier Maurice onderscheidt zich in een zeer nauwkeurige  afwerkingsgraad. In deze productset zal uw aandacht dan ook getrokken worden door de fijne details in de vlaggenlijn. Het white papier in...

Ontdek alle producten
Morgane

MORGANE

Wie droomt nu niet van een spetterend verjaardagsfeest! Deze set met zijn trendy uitnodiging zet alvast de toon voor een uniek feest. De rosé goudfolie zorgt voor de finishing touch.

Ontdek alle producten

Voor elk feest de juiste uitnodiging

Heeft u binnenkort iets te vieren en zoekt u de perfecte uitnodiging? Bij Atelier Maurice helpen we u graag bij uw zoektocht naar de ultieme feest uitnodigingen.

Wordt het een feest vol glitter & glamour? Dan is foliedruk de perfect techniek voor uw feest uitnodigingen! Trendy rosé folie of schitterende goudfolie zenden onmiddellijk party vibes naar de gasten. Neem even een kijkje in onze mood Fun&Trendy voor hippe en glamoureuze designs.

Viert u uw huwelijksjubileum en bent u op zoek naar een romantische en elegante kaart? Dat vind u zeker terug in de mood Romantic&Elegant. Deze mood staat voor klassieke elegantie met romantische details. Zo wordt de uitnodiging een mooi symbool van jullie liefde voor elkaar!

Mag de uitnodiging voor u iets formeler zijn? Dan heeft de mood Stylish&Classy u heel wat te bieden. U vindt er tijdloze ontwerpen in een minimalistische stijl. De pure vormgeving is zeer stijlvol en passend voor zowel een persoonlijke als een zakelijke uitnodiging.

De laatste party trends

Er komen de laatste jaren heel wat trends van de Verenigde Staten naar ons land overgewaaid. Omdat elke reden voor een feestje een goede reden is, geven we u hier een paar bijzondere feest ideeën.

U zag het misschien al in films: Amerikaanse mama’s geven geen babyborrel na de geboorte, maar een baby shower vóór de geboorte. Het voordeel? U krijgt alle cadeaus al voor de geboorte. Dat is natuurlijk wel handig, dan staan alle spulletjes voor de baby al klaar tegen dat uw kleintje verwacht wordt. U weet dan ook precies wat u nog nodig heeft.

Bovendien kan u uw bolle buikje aan al uw vriendinnen tonen. Voor een baby shower worden traditioneel namelijk vooral vrouwen uitgenodigd: vriendinnen, (schoon)zussen, (schoon)mama’s, tantes, nichten, collega’s… Een baby shower wordt meestal georganiseerd door een vriendin van de mommy-to-be. Denk er zeker aan om leuke bedankjes te voorzien, die de gasten mee naar huis kunnen nemen! Daarbij kan u werken met een eigen foto.

Een andere trend uit de Verenigde Staten is een ‘gender reveal party’. Hierbij geeft u een feestje en maakt u tijdens het feestje op een originele manier het geslacht van de baby bekend aan de vrienden en familie die u heeft uitgenodigd. U kan bijvoorbeeld snoepzakjes voorzien met snoepjes in roze of blauw. Het is een leuke manier om nog eens allemaal samen te zijn en uit te kijken naar de geboorte van jullie kindje.

Een leuke party trend die origineel uit een Amerikaanse serie komt is Galentine’s day. Dit wordt gevierd op 13 februari en draait niet om de liefde, maar om de vriendschap. Dit is een dag om met uw vriendinnen of ‘gals’ te toasten op de vriendschap. Feest uitnodigingen vol glitter & glamour brengen iedereen zeker in de sfeer!

Hoe organiseert u de ultieme theme party?

De theme party is eveneens een trend die vanuit de VS naar ons komt overgewaaid. Het is een leuk idee om meteen in de stemming te komen.

Eerst bedenkt u het centrale thema voor uw feest. Dit kan een kleur zijn, bijvoorbeeld rood of goud. U kan daarnaast ook kiezen voor een bepaalde tijdsperiode: de seventies, de nineties of de ‘roaring twenties’. Verder kan u het nog gaan zoeken in exotische culturen met een thema als een ‘Hawai beach party’ of ‘Arabian nights’. Ten slotte zijn films en series ook een dankbaar thema, denk maar aan een ‘James Bond party’ of een ‘Harry Potter feestje’.

De uitnodiging is al meteen de perfecte gelegenheid om iedereen in de sfeer te brengen. Kiest u bijvoorbeeld ‘a touch of gold’ als thema, dan is een uitnodiging met goudfolie de perfecte smaakmaker! Vermeld op de uitnodiging zeker een dresscode. Zo kunnen de gasten de perfecte outfit samenstellen en is iedereen helemaal in thema.

De decoratie moet natuurlijk op en top uw thema uitstralen. Bij Atelier Maurice vindt u leuke tafeldecoratie zoals menu’s en naamkaartjes. Deze kunnen in dezelfde stijl als uw uitnodiging ontworpen worden en passen dan mooi in het thema.

Memorabele bedankjes

Iedereen zal goede herinneringen aan uw feest bewaren, maar om te zorgen dat het werkelijk onvergetelijk wordt kan u bedankjes voorzien. Dit zijn kleine geschenkjes die elke gast kan meenemen als hij/zij naar huis gaat. Atelier Maurice kan stickers, snoepzakwikkels, labels en meer voor u personaliseren.

Een andere mogelijkheid is het versturen van bedankkaartjes enkele weken na het feest. Dit is een mooie manier om de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid en de geschenkjes die ze meebrachten. Verwerk bijvoorbeeld een foto van uzelf tijdens het feest in het bedankkaartje. Een mooie herinnering aan een mooie dag!