Atelier Maurice schittert met het label Handmade in Brugge

 
“Je hoort vanaf nu bij de 84 ambachtelijke makers die uitblinken in hun vakmanschap!”
                                                               quote Handmade Brugge
Atelier Maurice is zeer enthousiast u aan te kondigen dat wij vanaf heden de trotse houder zijn van het label van MAKER Handmade in Brugge!

 

Ons label Handmade in Brugge | text right Image left

Wat is het HIB label nu?

Brugge is van oudsher een stad van ambachtslieden en ‘makers’ en dit is tot op vandaag nog steeds zo. Het label Handmade in Brugge zet graag deze moderne makers in de kijker. Zij combineren meesterschap en ambachtelijke technieken met een frisse en hedendaagse blik

Atelier Maurice kan zich helemaal vinden in de visie van Handmade in Brugge. Binnen ons familiebedrijf wordt de technische knowhow en passie voor het vak van generatie op generatie doorgegeven. Met gedrevenheid passen wij ambachtelijke technieken toe om exclusief en luxueus drukwerk aan te bieden!
Ons label Handmade in Brugge | text right Image right

Ambachtelijke Belgische kaarten

Ons bedrijf en onze drukkerij dat werd opgestart in 1961 is volledig gevestigd in België. Vanaf het ontwerp tot de aflevering van uw kaartjes alles gebeurt in ons bedrijf te Brugge. Lokaal kopen is hier dus zeker van toepassing!

Wij specialiseren ons in de authentieke druktechnieken zoals letterpress, foliedruk, verlijming, reliëfdruk … Elk van deze technieken vraagt veel manueel werk en vereist de nodige precisie om het ontwerp tot een goed einde te brengen. 
 
Atelier Maurice tracht om elke creatie een eigen uniek gegeven mee te geven! Dit kan door de toepassing van één van bovenstaande druktechnieken, maar vaak ook door het gebruik van een speciale papiersoort met een luxueuze uitstraling. Wij blijven op zoek gaan naar innovatieve werkwijzen en materialen, maar steeds op een duurzame manier.
Exact waar het handmade label voor staat!

Bent u op zoek naar een authentieke handgemaakte kaart? Dan bent u bij Atelier Maurice zeker aan het juiste adres. 
Neem gerust contact op met onze klantendienst voor een afspraak in onze kantoren!