KENMERKEN

PAPIER: KURK

Kies voor een trendy geboortekaartje of trouwkaart in kurk! Het materiaal in kurk wordt gelaserd wat zorgt voor een mooie diepbruine kleur.

ALLES OP MAAT

Atelier Maurice is uw ideale partner voor alle luxueus drukwerk, particulier en business.
Ons ambachtelijke druktechnieken zoals foliedruk, reliëfdruk en letterpress komen extra goed uit de verf door het gebruik van premium papiersoorten.
Ontdek hoe we werken

Altijd in uw buurt

Contacteer onze klantendienst voor een verkooppunt bij u in de buurt.

Map Atelier Maurice

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontdek als eerste onze nieuwste ontwerpen!

Geboortekaartje of trouwkaart op maat in kurk

Atelier Maurice gaat steeds op zoek naar nieuwe en innoverende materialen. Kurk is één van onze nieuwste aanwinsten. De warme uitstraling van dit materiaal is perfect voor uw geboortekaartje op maat.

U kan kiezen om een tekst, maar ook om een afbeelding te laten laseren in een kurk uitnodiging. Dankzij het laseren krijgt de tekst een diepbruine uitstraling. Het voordeel van het laseren is dat er kan gekozen worden om zeer fijn te gaan zoals voor een afbeelding van een bloem of een dierenprint.

Het kurk is niet beperkend in formaten of vormen. Een ontwerp in een ovalen of ronde vorm kan dus zeker. Daarnaast bevestigen de afgeronde hoeken het warm karakter van de kurk uitnodiging.

Uitnodigingen in kurk zijn steeds enkele kaartjes en langs één zijde voorzien van tekst. Geboortekaartjes op maat in kurk stralen pure gezelligheid uit. De perfecte welkom voor uw kleine spruit!

Op zoek naar inspiratie voor uw ontwerp op maat

Wij specialiseren ons in gelegenheidsdrukwerk, maar ook voor zakelijk drukwerk zoals visitekaartjes, cadeaubonnen of menukaarten is Atelier Maurice uw partner. Op onze site kan u tal van voorbeelden terugvinden van ontwerpen. 

De ontwerpen op de site dienen als inspiratie en kunnen volledig aangepast worden naar uw wensen. Geboortekaartjes volledig op maat volgens uw eigen design zijn dus zeker mogelijk.

Hier kan u dus heel wat ideeën opdoen voor velvet uitnodigingen met foliedruk, geboortekaartjes met reliëfdruk of chique trouwkaarten met letterpress.

Neem zeker even een kijkje op onze pagina ‘Onze realisaties’. Daar kan u meerdere projecten terugvinden die door ons zijn gerealiseerd. Wij werken samen met grafisch ontwerpers die ons een ontwerp aanleveren, maar als particulier kan u bij ons ook terecht.

U kan ons contacteren via e-mail via ons contactformulier. Of u kan gerust een afspraak vastleggen en langskomen bij ons kantoor in Brugge. Wij gaan samen met u gaan kijken welke modellen uit onze collectie in uw stijl zijn en aan de hand van papierwaaiers wordt uw kaartje op maat ontwikkeld.