KENMERKEN

PAPIER: VEGAN LEDER

Ontdek onze nieuwste papiersoort vegan leder! Het bruin leder ziet er niet alleen zeer soft-touch uit, maar voelt ook zeer zacht aan. Het leder zorgt instant voor een warm gevoel. De bruine kleur combineert zeer mooi met goudfolie.

ALLES OP MAAT

Atelier Maurice is uw ideale partner voor alle luxueus drukwerk, particulier en business.
Ons ambachtelijke druktechnieken zoals foliedruk, reliëfdruk en letterpress komen extra goed uit de verf door het gebruik van premium papiersoorten.
Ontdek hoe we werken

Altijd in uw buurt

Contacteer onze klantendienst voor een verkooppunt bij u in de buurt.

Map Atelier Maurice

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontdek als eerste onze nieuwste ontwerpen!

Onze nieuwste papiersoort: vegan leer

Ons bruin vegan leder, ook wel bekend als faux leather, ziet er niet alleen luxueus uit maar voelt ook enorm zacht aan. In combinatie met foliedruk in goud, zilver, koper of rosé krijgt uw kaartje instant een luxueuze uitstraling.

Wat is vegan leer nu precies?

Wij verlijmen het vegan leer op wit papier van 350 gram om zo een mooie, stevige kaart te creëren.
Het materiaal heeft een lange levensduur en is een fijn alternatief voor traditioneel leder. Het productieproces van vegan leer heeft namelijk een lagere impact op het milieu en het is uiteraard duurzamer.
De textuur van het vegan leer is heel uniek. Het ziet eruit als echt leer en heeft een soft touch gevoel.

Lederen kaarten met foliedruk

Het bruin vegan leer komt het best tot zijn recht met foliedruk.
Foliedruk is een luxe afwerking waarbij een laagje folie wordt aangebracht op de kaart. Dit gebeurt aan de hand van een stempel. In grafische termen spreken we over een cliché
Het cliché wordt opgewarmd en de folie wordt gespannen tussen het papier en de cliché. Daarna wordt alles samengedrukt onder hoge druk.
 
Het zorgt voor een verdiepte indruk op de kaart. Atelier Maurice kan rekenen op jarenlange ervaring op het vlak van foliedruk. Wij kunnen foliedrukken in verschillende folies zoals goud, zilver, rosé en koper. 

Kaarten voor elke gelegenheid

Deze unieke papiersoort kan voor verschillende gelegenheden en events gebruikt worden. Unieke geboortekaartjes op maat, hippe communie uitnodigingen, exclusief zakelijk drukwerk of chique trouwkaarten, alles is mogelijk!

Lederen kaartjes zijn niet alleen origineel, maar ook heel vernieuwend. Maak uw kaartjes extra uniek en kies voor de luxe afwerking waar Atelier Maurice garant voor staat. 

Het kaartje, waarop het vegan leer verlijmd wordt, kan aan de achterzijde digitaal opgedrukt worden. Een aansluitende bruine kleur op de achterzijde zorgt voor een mooi geheel, maar dit kan zeker ook in een kleur naar keuze. 
Vooral in combinatie met een foliedruk in goudfolie krijgt de kaart extra cachet. Geen fan van goud? Geen nood, dit is ook mogelijk met zilverfolie, koperfolie of roséfolie.

Unieke geboortekaarten in leder

Kies het vegan leder voor uw geboortekaarten en geef jouw vrienden en familie meteen een warm gevoel mee. U kan starten vanuit een volledig kaart in het leer of vanuit een witte kaart, afgewerkt met een leren tag.
 
Wilt u graag origineel uit de hoek komen? Vraag ons gerust naar ons assortiment van passende geschenkjes. 
Daarnaast kan u opteren voor gepersonaliseerde lederen labels die u kan gebruiken om de geschenkjes mee af te werken. Zo is er meteen een uniforme look. 

Exclusief zakelijk drukwerk

Een lederen visitekaartje gecombineerd met foliedruk geeft meteen een luxueuze uitstraling aan uw zakelijk drukwerk. Zet jouw logo in de kijker en maak met de kaartjes een professionele eerste indruk. 

Heeft u een opening of een bedrijfsfeest op de planning staan? Nodig uw gasten uit in stijl met unieke lederen uitnodigingen. Met de gouden foliedruk zitten ze meteen in de juiste sfeer. 

De kaartjes van Atelier Maurice kunnen volledig op maat ontworpen en gedrukt worden. Zo krijgt uw kaartje zeker dat unieke karakter en ontwerp. 

Heeft u iets in gedachten, maar weet u niet meteen hoe u het moet uitwerken? Dan begeleidt Atelier Maurice u graag stap per stap. 
Bent u op zoek naar exclusief drukwerk? Neem gerust contact op met onze klantendienst en maak vrijblijvend een afspraak. Sylvie of Petra, van onze klantendienst, staan steeds klaar om meer informatie te geven over bepaalde producten.