Onze realisaties

Ontdek hier wat Atelier Maurice voor u kan betekenen!  Op deze pagina vindt u een overzicht van onze gerealiseerde ontwerpen. Elk van deze ontwerpen is voorzien van een luxe afwerking in één van onze ambachtelijke druktechnieken zoals foliedruk, letterpress, reliëfdruk, verlijmen... Wij werken volledig op maat van de klant. Er kan dus van nul gestart worden met een eigen ontwerp. Astrid en Heleen van onze klantenservice staan u graag bij met de nodige uitleg!

Onze realisaties | Image right geboortekaart Guillaume

Exclusief geboortekaartje met digitale druk

Het luxe drukwerk voor Guillaume werd ontworpen op een fuego mat papier van 285 gram. Het kaartje werd volledig digitaal opgedrukt in een warm kleur blauw. Het ontwerp is voorzien door MAcReatIE.
Onze realisaties | Image left geboortekaart Elise

Unieke geboortekaartjes met foliedruk

Dit geboortekaartje werd gedrukt op een wit papier van 285 gram. Het design werd digitaal opgedrukt en de naam is voorzien van een afwerking in goudfolie. Terug een succesvolle samenwerking tussen Atelier Maurice en MAcReatIE!
Onze realisaties | Image right uitnodiging Morris

Geboortekaartje op maat met goudfolie

Dit exclusieve geboortekaartje kwam tot stand door een mooie samenwerking tussen Atelier Maurice en MAcReatIE. MAcReatIE verzorgde het ontwerp voor de eindklant en Atelier Maurice realiseerde dit project. Het papier heeft een grammage van 440 gr. De voorzijde werd opgedrukt met een warmoranje achtergrondkleur. De naam in goudfolie is de perfecte aanvulling bij dit kleur!
Onze realisaties | Image left save the date Lise & Thomas

Save the date in een minimalistisch design

Lise en Thomas verraste hun familie met deze kerstkaart als save the date! Het ontwerp werd gemaakt door het bureau Scarabar en Atelier Maurice bracht het ontwerp tot leven. Het wit gmund papier van 330 gram werd verlijmd om een stevige kaart te creëren. De tekst werd in offset zwart gedrukt. Wij kijken alvast uit naar het drukken van hun trouwkaarten!
Onze realisaties | Image right wenskaart de grote post

Stijlvolle wenskaart met koperfolie

Cultuurcentrum De Grote Post gaf ons de opdracht voor het drukken van hun wenskaarten. Deze exclusieve kerstkaart is gemaakt uit een wit papier van 350 gr, waarbij de achterzijde digitaal werd opgedrukt met een zwarte achtergrond. De afwerking is voorzien in koperfolie.
Onze realisaties | Image left Pere Ventura

Exclusieve uitnodiging met foliedruk in goud en rood

Pere Ventura wilde er met deze uitnodiging uitspringen en dat is hun zeker en vast gelukt! De zwarte kaart van 460 gr werd voorzien van goudfolie en matte rode folie als accent. De combinatie van deze twee foliedrukken spreekt voor zich.
Onze realisaties | text right Image right LESS management

Elegant huisstijl drukwerk met zwarte folie

Less management koos voor een klassieke maar zeer elegante stijl voor hun huisstijl drukwerk. De visitekaartjes en de pochettes zijn voorzien van zwarte foliedruk. De enveloppe en de notablok werden hierbij aansluitend digitaal opgedrukt. Een trendy relatiegeschenk waarbij uw bedrijf goed in de kijker staat bij uw zakelijke relaties.
Onze realisaties | text right Image left geboortekaart Gerard

Luxe geboortekaartje met verlijming en blauwe folie

Wij kregen dit mooie ontwerp door via Isis V.O. Het geboortekaartje werd gedrukt op gmund wit papier en werd verlijmd om een mooie stevige kaart te bekomen. De afwerking werd uitgevoerd in een blauwe foliedruk. 
Onze realisaties | Image right uitnodiging Metagenics

Zwarte uitnodiging met goudfolie

Metagenics organiseerde hun nieuwjaarsfeest in ware Great Gatsby stijl! Atelier Maurice had de eer om deze unieke uitnodiging te realiseren. De kaart werd vervaardigt uit een zwart papier met een grammage van 460 gr. Beide zijden werden afgewerkt met goudfolie om het plaatje compleet te maken. Ook een leuk idee voor jullie bedrijfsfeest?  Contacteer dan zeker Astrid of Heleen van onze klantendienst om u wegwijs te maken in de verschillende mogelijkheden. 
Over realisaties | image left schildersbedrijf

Luxueuze kerstkaart met bijhorende enveloppe

Voor deze kerstkaart werd er volledig in de lijn van het kerstthema gekozen voor een warmgroen papier in combinatie met een foliedruk in goud. Hierbij werd het ontwerp zelf in een reliëfdruk gezet. Bijpassend koos de klant voor een witte enveloppe met een trendy groene voering.
Onze realisaties | Image right uitnodiging Mio Caro

Huisstijl drukwerk met afwerking in goudfolie

Mio Caro wilde graag de stijl van hun huisstijl doortrekken in al hun communicatie. Atelier Maurice kreeg dan ook de kans om hun prijskaartjes, waardebonnen, cadeaubonnen, klantenkaarten en visitekaartjes te personaliseren in eenzelfde stijl. Er werd geopteerd voor een wit papier van 350 gram gepersonaliseerd met de bedrijfsnaam en hun logo in goudfolie. Pure klasse, vindt u ook niet?