MOOD

FUN & TRENDY

Laat u inspireren door onze mood Fun & Trendy! Elke leuke gelegenheid is de perfecte reden om een feestje te bouwen. Of het nu de opening van een nieuwe zaak, een sweet sixteen, een geboorte of een huwelijksfeest is, hier zetten we het motto ‘vier vandaag, want elke dag is een feestje’ in de spotlights!

Louise_kurk

LOUISE_KURK

Helemaal trending zijn geboortekaartjes of trouwkaarten in kurk. Het kurk wordt gelaserd waardoor de letters een mooie diepbruine kleur krijgen.

Ontdek alle producten
Rosalie_A

ROSALIE_A

Vrolijke set in kleur gebaseerd op de laatste trend colorblocking! De spotvernis in kleur zorgt ervoor dat de naam letterlijk en figuurlijk uit de kaart springen.

Ontdek alle producten
We Press to Impress you

WE PRESS TO IMPRESS YOU

Voor één van onze events hebben wij een stalenpakket uitgewerkt waarbij er modellen getoond worden die onze verschillende druktechnieken in de kijker zetten. De wondere wereld van Atelier...

Ontdek alle producten
Rosalie Plexi

ROSALIE PLEXI

Hierbij presenteren we u ons eerste collectiemodel van geboortekaarten op plexi met een ontwerp heel eigen aan de eigenschappen van het plexipaneel.

Ontdek alle producten
Marie&David_A

MARIE&DAVID_A

Laat u verrassen door de vrolijke kleuren van dit ontwerp! De kleur op snee maakt het helemaal af. Wist u dat elk ontwerp volledig op maat gemaakt kan worden bij Atelier Maurice?

Ontdek alle producten
Robert & Alicia

ROBERT & ALICIA

Deze set bevat een unieke trouwkaart die is verlijmd en afgewerkt met digitale goudfolie. Het fuchsia kleur matcht heel mooi met het ontwerp van de donkere achtergrond en de witte bloemen.

Ontdek alle producten
Rosalie & Peter

ROSALIE & PETER

Atelier Maurice is steeds op zoek naar innoverende materialen waarmee we onze klanten kunnen blijven verrassen. Daarom hebben wij sinds kort de mogelijkheid om uw geboorte- of trouwkaart te laten drukken...

Ontdek alle producten
Renée

RENÉE

Trendy productset met een afwerking in goudfolie, verlijming en digitale druk. Atelier Maurice helpt u graag verder bij het ontwerp van uw uitnodigingen op maat.

Ontdek alle producten
Alice

ALICE

Het kleur terracotta domineert in deze set! Dit nieuwe modekleur zal uw geboortekaartje er zeker en vast laten uitspringen. Om een ultiem resultaat te bekomen werd het terracotta kleur gecombineerd met...

Ontdek alle producten
Elisabeth & Michael

ELISABETH & MICHAEL

Deze set combineert diepzwart met het warme koperkleur. Er werd gekozen voor een heel eenvoudig design wat het exclusief accent van de digitale foliedruk in koper benadrukt.

Ontdek alle producten
Leon

LEON

Het kleur oker samen met de regenboog zorgt voor de nodige vrolijkheid in deze set. Het trendkleur van 2020 zet de toon in deze set. De naam en de regenboog zijn met goudfolie afgewerkt.

Ontdek alle producten
Alexander

ALEXANDER

Het kleur munt en goud vormen één mooi geheel! Dit is ook duidelijk in deze set. De digitale goudfoliedruk is mooi in contrast met het prachtige warme muntkleur. De fijne afwerking van de...

Ontdek alle producten
Open House

OPEN HOUSE

Wat dacht u van deze trendy uitnodiging voor uw opendeurdag binnenkort? Het kleurrijke ontwerp van dit luxe drukwerk met digitale foliedruk springt onmiddellijk in het oog van de genodigden. 

Ontdek alle producten
Jules

JULES

Welkom in de productset van Jules! Deze productreeks stelt een geboortekaartje, babyborrelkaart, doopsuikerdoosje en enveloppe voor in hetzelfde thema. Deze set maakt vooral gebruik van de kleuren geel...

Ontdek alle producten
Pascale & Pieter

PASCALE & PIETER

Bent u op zoek naar een hippe trouwkaart? Dan is deze uitnodiging zeker iets voor u! Voor dit ontwerp werd er gekozen voor een zwarte achtergrond waarop het sierlijke lettertype en de hartjes in witte...

Ontdek alle producten
Pauline & Simon

PAULINE & SIMON

Het ecopapier is afgewerkt met een fantasie lettertype in witte folie. Witte folie is dan ook de ideale kleur om de genodigden op de hoogte te brengen van het huwelijksfeest.

Ontdek alle producten
Finn

FINN

De ruimteraket in letterpress zorgt voor een extra speelse afwerking. Dit in combinatie met de naam in zilverfolie, maakt de look compleet.

Ontdek alle producten
Thomas

THOMAS

Nodig uw vrienden op een trendy manier uit! Iedereen die deze uitnodiging ontvangt ziet meteen dat er een feest gepland is. De zilverfolie zorgt voor een extra verfijnde afwerking.

Ontdek alle producten
Stéphanie & Ludovic

STÉPHANIE & LUDOVIC

Welkom in de productreeks van Stéphanie & Ludovic! De namen van het koppel worden op de voorzijde van de kaart afgewerkt met glanzende folie. Het elegante witte papier, vormt hierbij een feestelijke...

Ontdek alle producten
Guust

GUUST

Welkom in de productset van Guust. Op deze trendy uitnodiging staat de naam van uw zoon/dochter centraal.

Ontdek alle producten
Sofie-S

SOFIE-S

Wat een leuk geboortekaartje! De naam wordt omringd door speelse stipjes. Dit wordt met rosé folie afgewerkt. Dit kaartje zal, na ontvangst, nog lang schitteren.

Ontdek alle producten
Felix blauwe folie

FELIX BLAUWE FOLIE

Kies deze geboortekaart als u in één oogopslag uw kindje aan de wereld wil voorstellen. Geboortekaartjes op maat met een afwerking in lichtblauwe foliedruk.

Ontdek alle producten
Buromac

BUROMAC

Wens uw klanten een gelukkig kerst en Nieuwjaar toe met deze rendier kaart in koperfolie. De feestelijke vormgeving van het rendier op de voorkant van deze kaart trekt meteen de aandacht van de ontvangers.

Ontdek alle producten
Wolken

WOLKEN

Van deze productreeks ben je meteen in de wolken! Het zachte gestructureerde papier zorgt voor een effect dat perfect bij de wolkvorm past. De fantasieletters zorgen voor een speelse look. 

Ontdek alle producten
Barémi

BARÉMI

In de reeks van Barémi wordt gewerkt met natuurlijke materialen en kleuren. Het eco brown papier geeft deze producten een stoere en authentieke look. Het ontwerp is modern en kan volledig gepersonaliseerd...

Ontdek alle producten
Garden

GARDEN

Op zoek naar een natuurlijke uitstraling van uw huisstijl? In deze productreeks komen de natuurlijke kleuren perfect naar voor. Deze set bestaat uit een visitekaartje, cadeaubon en label om uw gamma te ...

Ontdek alle producten
Norah

NORAH

Deze uitnodiging past volledig in de mood Fun & Trendy door zijn unieke vorm. Een fantasielettertype werd gecombineerd met een schreefloos lettertype om een speels effect te creëren. 

Ontdek alle producten
Victoria

VICTORIA

Atelier Maurice onderscheidt zich in een zeer nauwkeurige  afwerkingsgraad. In deze productset zal uw aandacht dan ook getrokken worden door de fijne details in de vlaggenlijn. Het white papier in...

Ontdek alle producten
Scott

SCOTT

Deze productreeks stelt een geboortekaartje, babyborrelkaartje en doopsuikerdoosje voor in hetzelfde thema. Er kunnen dus bij elke uitnodiging bijhorende producten ontworpen worden zoals stickers, doosjes,...

Ontdek alle producten

Een enthousiast ontwerpteam staat voor u klaar

Onze enthousiaste designers laten hun creativiteit in dit thema volledig de vrije loop. Door de laatste trends op de voet te volgen, spelen ze dan ook voortdurend in op de markt. Die creativiteit komt vooral tot uiting in de felle kleuren, de expressieve ontwerpen en de speciale vormen van onze kaarten. Vlaggenlijnen, speelse hartjes, stippen en sterretjes typeren deze mood.

Bovendien kan ons team van designers ook volledig op maat werken. Wij werken uw idee uit tot een concreet voorstel om zo tot de uitnodiging van uw dromen te komen!

Trendy uitnodigingen met een uniek verhaal

Atelier Maurice wil met elke kaart een uniek verhaal vertellen! Wij combineren een jarenlange ervaring in de grafische sector met innovatieve technieken. Fijne afwerking is onze passie en elke kaart een exclusieve toets meegeven is onze missie. Daarvoor gaan we aan de slag met ambachtelijke druktechnieken zoals foliedruk, verlijming of letterpress om zo elk ontwerp een luxueuze en persoonlijke look te bezorgen.

De druktechniek letterpress komt in deze mood helemaal tot zijn recht. Stevige papiersoorten met een grammage tot 800 gr worden gecombineerd met opgewekte inktkleuren zoals geel en fuchsia. Deze techniek drukt inkt diep in het papier waardoor er een soort reliëf ontstaat in de kaart. Zo bezorgt letterpress de uitnodiging naast een unieke uitstraling dus ook letterlijk iets tastbaars.

Sinds kort bieden wij ook uitnodigingen aan op het materiaal plexi. Deze trendy uitnodiging zal ongetwijfeld een indruk maken op uw genodigden. De plexi heeft een stevige dikte van 2mm en de tekst wordt digitaal opgedrukt door middel van onze vlakbed printer.

Van de leuke uitnodigingen in Fun en Trendy krijg je meteen een glimlach op je gezicht en die positieve vibe willen wij via uw kaarten onmiddellijk doorgeven aan de ontvanger. Een tof idee is om die opgewekte kleur van de uitnodiging te laten terugkomen tijdens uw feest. Vraag bijvoorbeeld aan uw gasten om een kleurdetail in hun outfit te verwerken!  Fun gegarandeerd!

Benadruk het speelse karakter door het lettertype en symbolen

Bij dit thema werken we vaak met speelse lettertypes. Het fantasielettertype domineert hier doorgaans het ontwerp. Besteed dus voldoende aandacht aan het lettertype dat u wil gebruiken op uw trendy uitnodiging, want dat kan uw volledige ontwerp bepalen.

Om het expressieve aspect van deze mood duidelijk te maken, wordt er vaak gebruik gemaakt van symbolen in de tekst. Zo kan u de datum, het adres en de locatie van de feestzaal in het oog doen springen met een afbeelding of icoon. Hou de tekst speels en guitig voor een frisse uitstraling.

Elk product behoort tot een productset

Een productset bestaat uit kaarten, enveloppen, doopsuikerdoosjes, stickers of receptiekaartjes in dezelfde lijn. Zo heeft u per set een volledig overzicht van wat er beschikbaar is in een bepaald ontwerp. De bijpassende producten worden ook voorzien van een luxueuze afwerking zodat alles eenzelfde stijl heeft.

Op zoek naar een ander product dat niet in de set staat? Geen nood, alles wordt volledig op maat ontworpen! Neem gerust ook een kijkje naar onze andere sets voor meer inspiratie. Verder kan je altijd nog je eigen toets geven aan onze ontwerpen dus contacteer gerust Petra of Sylvie van onze klantendienst voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!