Velvet: prune

Velvet prune

Het warmrode kleur van deze velvet papiersoort past perfect voor een feest in winter thema. Deze papiersoort is dankzij zijn mooie kleur zeer veelzijdig en kan zowel als trouwkaartjes, geboortekaartjes of zakelijke kerstkaarten gebruikt worden.

Velvet

Velvet geeft uw kaart die luxe afwerking waar Atelier Maurice voor garant staat. Het fluweel of velours papier wordt verlijmd met een andere papiersoort. Op deze manier wordt een mooie stevige velvet uitnodiging gecreëerd.

De charme van velvet

De kaartjes met velvet papier zijn terug aan een opmars bezig. Het velvet papier heeft een glanzende uitstraling en voelt zeer zacht of soft-touch aan. Velours papier, een ander woord voor fluweel, speelt met het licht waardoor het kleur verschilt van tint afhankelijk van hoe u de kaart houdt. 

De kleur kan dus soms lichter lijken en dan weer dieper en intenser. Fluweel papier blijft steeds fascineren! Dit papier in combinatie met foliedruk resulteert steevast in exclusieve geboortekaartjes of trouwkaarten.

Het velvet papier wordt verlijmd met een dikkere papiersoort naar keuze. Meestal stellen wij hierbij een wit of gebroken wit papier voor. Zo gaat de aandacht volledig naar het velours in combinatie met foliedruk. 

De achterzijde van de velvet uitnodiging kan dan verder met foliedruk afgewerkt worden. Het is ook mogelijk om deze digitaal op te drukken. Alle kaartjes bij Atelier Maurice kunnen volledig naar eigen keuze ontworpen en gedrukt worden. Op deze manier zullen uw kaartjes zeker en vast een uniek design hebben.

Het ontwerp van de trouwkaarten of geboortekaartjes op maat is meestal eenvoudig. De naam en enkele accenten worden in bv. goudfolie of koperfolie gezet. Hierdoor wordt de kleur van het velvet papier mooi benadrukt.

Uw perfecte match voor een feest in winter thema

Door zijn warme en zachte uitstraling sluit velvet perfect aan bij een winter wedding! De winterperiode is zonder enige twijfel een gezellige periode om uw huwelijksfeest in te organiseren. 

Dit kan gerust evengoed buiten! De vuurkorven en de kaarsen zorgen voor de nodige warmte. Daarenboven is het unieke winterlandschap de perfecte setting voor een fotoshoot.

Hou deze warmte en gezelligheid in het achterhoofd wanneer u op zoek gaat naar uw luxe trouwkaarten. Velvet leent zich perfect om deze knusse sfeer uit te stralen in uw ontwerp op maat. Wat dacht u bijvoorbeeld van het kleur bordeaux in combinatie met goud? Dan is de kaart in velvet prune en afwerking in goudfoliedruk misschien wel iets voor u. 

De glanzende stof van velours matcht uitzonderlijk goed met metallic kleuren zoals goudfolie of zilverfolie. Verkiest u toch liever een strak design met zwarte of witte folie? Dit is zeker ook een optie.

 Verwacht u een kindje tijdens de koude winterperiode? Kies dan voor een kaart die uw geluk en warmte uitstraalt. Ga voor een geboortekaartje op maat of u kan opteren voor één van onze ontwerpen. 

Elk van onze designs kunnen volgens uw wensen gepersonaliseerd worden. De afwerking in één van onze ambachtelijke druktechnieken zoals foliedruk, letterpress of verlijming kan volledig zelf gekozen worden.

Atelier Maurice als partner

Wil u als grafisch ontwerper graag met ons samenwerken? Dat is zeker mogelijk. U heeft hierin verschillende mogelijkheden. 
U heeft de keuze om de kaartjes bij ons te laten drukken en te laten afwerken. Of wij voorzien enkel de afwerking in één van onze ambachtelijke druktechnieken zoals reliëfdruk, digitale foliedruk of kleur op snee.

Wij specialiseren ons in trouwkaarten, geboortekaarten of uitnodigingen in kleine oplages, maar grote oplages zijn zeker ook mogelijk. Aarzel dus niet om bij ons een offerte aan te vragen voor de uitnodiging van uw bedrijfsevent.


Contacteer gerust Sylvie of Petra van onze klantendienst. Zij bezorgen u graag meer informatie omtrent onze mogelijkheden in velvet of velours. We helpen u met plezier verder!
Velvet: emeraude

Velvet emeraude

Velvet geeft uw kaartje onmiddellijk een warme en luxueuze uitstraling! Deze donkergroene kleur kan perfect gekozen worden voor geboortekaarten, trouwkaarten als voor een opening van een nieuwe zaak. Velvet wordt steeds verlijmd met een ander papier naar keuze. Op velvet is het mogelijk om met foliedruk te werken, maar er kan ook gewoon een stempel in de kaart gedrukt worden zodat er een reliëf zichtbaar is.
Velvet pink

Velvet pink

Het zachtroze velvet papier gaat mooi samen met de foliedruk in rosé goud. Er kan ook steeds geopteerd worden voor een ander kleur velvet. Contacteer gerust onze klantendienst voor meer informatie.