Welkom bij Atelier Maurice en ontdek onze werkwijze

Atelier Maurice wil u inspireren door het uniek en ambachtelijk drukwerk die wij te bieden hebben. Ontdek onze premium papiersoorten en laat u betoveren door onze creatieve ontwerpen met een luxe afwerking in letterpress, verlijming, foliedruk, reliëfdruk

Laat u inspireren door onze website

Zo werken wij | alinea 6 Atelier Maurice is steeds op zoek naar vernieuwing. Sinds kort bieden wij ook uitnodigingen aan op velvet, hout of plexi. Een velvet uitnodiging wordt verlijmd met een andere papiersoort naar keuze. Zo bekomt u een stijlvolle kaart die ongetwijfeld indruk zal maken!

Het hout is uitermate geschikt voor luxe visitekaartjes. Uw bedrijfsnaam en/of uw logo worden in het hout gelaserd.
U kan bij ons ook terecht voor uw bedankjes. Wij bieden verschillende ideetjes aan die helemaal bijpassend met uw uitnodiging gekozen kunnen worden.

Wij willen trouw blijven aan ons Handmade label en trachten daarom om zoveel mogelijk te werken met producten uit eigen streek of België. Zo zijn onze nieuwste producten zoals de zeepjes, de lolly’s en het badzout artisanaal gemaakt in België.

Kan ik een modelkaartje aanvragen?

Benieuwd hoe onze technieken er in het echt uitzien? Of welk resultaat een bepaalde folie op een specifieke papiersoort geeft? Vraag dan gerust een modelkaartje aan! Daarmee krijgt u een beeld van wat wij voor u kunnen betekenen en welke richting u uit wil met uw eigen ontwerp.

Als er een ontwerp voor u is opgemaakt, is het ook mogelijk om mits een supplement een digitale drukproef van uw eigen ontwerp aan te vragen.

Wenst u nog meer informatie over onze werkwijze? Contacteer dan zeker Sylvie of Petra van onze klantendienst of neem een kijkje op de FAQ pagina.
 

Een leuk ontwerp gezien tussen onze moods?

Op onze site is er reeds een ruim aanbod aan ontwerpen beschikbaar. U kunt kiezen uit één van deze ontwerpen op maat en laat ons het aantal weten dat u nodig heeft, dan maken wij graag een offerte voor u op.

Elk van deze ontwerpen kan nog naar wens aangepast worden zodat elk kaartje zijn eigenheid krijgt. Zo kan bijvoorbeeld een geboortekaartje op maat met koperfolie omgewisseld worden naar goudfolie.

Een klantenservice met een persoonlijke aanpak

Ons ervaren team stelt een persoonlijke aanpak steeds voorop en helpt u graag verder om uw droomuitnodiging tot stand te brengen. Naast de jarenlange ervaring en technische kennis van ons gedreven team beschikken wij over een uitgebreid machinepark. Zo kunnen wij steeds kaarten van een hoogstaande kwaliteit leveren en elke dag opnieuw onze naam als ‘foliedrukker waarmaken.


 
Zo werken wij | alinea 4 image right Heeft u iets in gedachten, maar weet u niet goed hoe u hiermee aan de slag moet? Dan begeleidt Atelier Maurice u graag bij de uitwerking van uw project van A tot Z.

Maak gerust een afspraak met Sylvie of Petra van onze klantendienst. Zo kan u bij ons langskomen om ons premium papier zoals velvet of het luxe oud-hollands en onze mogelijkheden in afwerking te bekijken. Van zodra wij een aantal hebben, maken wij graag een offerte voor u op.

Als u hiermee akkoord gaat, laten wij in een volgende stap onze ontwerpafdeling van uw ideeën een droomuitnodiging realiseren.
 

Bent u op zoek naar luxe geboortekaartjes, chique trouwkaarten of exclusieve visitekaartjes? Dan bent u bij Atelier Maurice aan het juiste adres. Wij specialiseren ons voornamelijk in de artisanale afwerking van uw ontwerp op maat. 

Daarenboven koopt u bij Atelier Maurice lokaal. Ons familiebedrijf is gevestigd in Brugge en is trotse houder van het label Handmade in Brugge.De ambachtelijke druktechnieken zoals foliedruk, reliëfdruk, kleur op snee, letterpress, digitale folie of verlijming vragen veel handwerk en vereisen de nodige nauwkeurigheid. Door dit handwerk krijgt elk kaartje een unieke touch.

Hoe werken wij?

U kan bij Atelier Maurice terecht voor verschillende mogelijkheden tot een samenwerking. U kan een bestand aanleveren met een eigen ontwerp, wij maken het ontwerp van nul voor u of u kiest uit één van onze ontwerpen. 


Heeft u reeds een eigen ontwerp?

Beschikt u al over een eigen ontwerp, maar zoekt u nog een drukkerij om uw ideeën tot realiteit te brengen? Atelier Maurice helpt u graag verder:
  • Stuur ons uw ontwerp digitaal door via info@ateliermaurice.be
  • Voor meer informatie omtrent het bezorgen van een drukklaar bestand kan u terugvinden via onze pagina met specificaties: : https://ateliermaurice.be/nl/technische-voorwaarden-en-richtlijnen
  • Vermeld zeker ook het aantal uitnodigingen dat u nodig heeft
Vervolgens maken wij vrijblijvend een offerte voor u op. Wij trachten steeds om u een prijsopgave te bezorgen binnen 3 werkdagen.


Atelier Maurice maakt het ontwerp voor u

Zo werken wij | alinea 1 image

Er wordt steeds gezocht naar de geschikte papiersoort in combinatie met uw ontwerp en de gekozen druktechniek. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende papiersoorten aan.

Daarenboven koopt u bij Atelier Maurice lokaal. Ons familiebedrijf is gevestigd in Brugge en is trotse houder van het label Handmade in Brugge.