MOOD

NATURAL & AUTHENTIC

Met de mood Natural & Authentic speelt Atelier Maurice in op een revival van duurzaamheid en ecologie. Meer en meer grijpen we terug naar de rijkdom van de natuur en willen we zorg dragen voor onze planeet. Herkenbaar? Dan zullen onze kaarten met een natuurlijke look u zeker aanspreken.

Milla&Boris

MILLA&BORIS

Verwelkom uw gasten met een trendy houten presentatiebord! U kan zelf het formaat of het design van het bord kiezen volgens jullie eigen thema.

Ontdek alle producten
Jack_kurk

JACK_KURK

Deze set stelt een uniek geboortekaartje voor in het materiaal kurk. De tekst wordt in het kurk gelaserd en heeft een mooie diepbruine kleur.

Ontdek alle producten
Louna

LOUNA

Deze set straalt pure warmte uit dankzij het gebruik van het crème papier en de kleurencombinaties. De foliedruk is voorzien in koperfolie om het geheel compleet te maken.

Ontdek alle producten
Colette

COLETTE

In deze productset wordt digitale druk gecombineerd met de techniek verlijmen. Er is gekozen voor een papiersoort met een grammage van 350 gr en deze werd verlijmd om een stevige enkele kaart te bekomen....

Ontdek alle producten
Otis

OTIS

Productset waarbij het ontwerp in bosthema en de foliedruk in koningsblauw perfect in elkaar overvloeien. De kaartjes in deze set werden verlijmd zodat de kaart zeer sterk aanvoelt.

Ontdek alle producten
Ellis

ELLIS

De bloemenkrans in koperfolie staat centraal in deze productset. Het lessebo ivoorkleurig papier straalt puurheid uit en heeft een ideale grammage van 440 gram voor een enkel kaartje.

Ontdek alle producten
Cato

CATO

In deze set kan je een trendy geboortekaart terugvinden met een subtiele touch in bruin leder. De goudfolie maakt het plaatje compleet.

Ontdek alle producten
Marie & Louis

MARIE & LOUIS

De unieke vorm van de trouwkaart staat centraal in deze set. Elke kaart kan volledig naar eigen wens ontworpen worden. Contacteer gerust onze klantendienst voor meer informatie omtrent de mogelijkheden.

Ontdek alle producten
Lies & Stijn

LIES & STIJN

Deze trouwkaart is perfect voor een huwelijksfeest met een kleurthema in natuurlijke, aardse tinten. De kaart bestaat uit drie onderdelen waarbij er met goudfolie en digitale druk gewerkt is.

Ontdek alle producten
Madisson_A

MADISSON_A

Opent u binnenkort een nieuwe zaak? Kondig de opening aan met deze stijlvolle kaart. De afwerking in goudfolie op het kalkpapier en het lederen bandje met gouden splitpen vormen een perfect geheel.

Ontdek alle producten
Kerstkaart met sterren

KERSTKAART MET STERREN

Ga voor een Scandinavische kerst met deze ronde kerstkaart in eco grey. De ronde vorm geeft de kaart een leuk extraatje, terwijl het geheel toch strak en naturel blijft. De sterren zijn in reliëf...

Ontdek alle producten
Juliettes

JULIETTES

De set Juliettes zal u verrassen met zijn uniek gebruik van materialen. Het gebruik van het kleur roestbruin en het hout legt de nadruk op de authenticiteit van onze producten. Deze aardse tinten doen...

Ontdek alle producten
Restaurant Olivier

RESTAURANT OLIVIER

De mood Natural & Authentic is helemaal op het lijf geschreven van deze set! Er werd bij het ontwerp van deze producten gezocht naar papiersoorten met aardse tinten. Deze premium papiersoorten accentueren...

Ontdek alle producten
Marie & Hendrik

MARIE & HENDRIK

Droomt u van een zomers huwelijksfeest ? Dan is dit de perfecte productset die uw gasten meteen in de juiste sfeer zal brengen! Deze set stelt een huwelijksaankondiging en een bedankingskaart voor. In...

Ontdek alle producten
Florence

FLORENCE

Welkom in de productreeks van Florence! Deze productreeks stelt een geboortekaartje, babyborrelkaart, kubusdoosje en een etiket voor in hetzelfde thema. Tussen het groen van de bladeren wordt de naam...

Ontdek alle producten
Anna & Marc

ANNA & MARC

Deze unieke reeks zal zeker in het oog springen van de genodigden. De groene forest kleur wordt gecombineerd met planten in goudfolie. Het resultaat is een natuurlijke reeks die elegantie uitstraalt.  

Ontdek alle producten
Felix

FELIX

Deze set stelt een geboortekaart op maat voor in eco brown papier met witte folie. Met deze geboortekaart kan u in één oogopslag uw kindje aan de wereld voorstellen.

Ontdek alle producten
Valerie

VALERIE

Deze schitterende uitnodiging zal voor de genodigden van uw feest alvast veelbelovend zijn!  De kaart is langs beide zijden voorzien van een rosé gouden foliedruk. De rosé foliekleur...

Ontdek alle producten
Odette

ODETTE

Met deze geboortekaart staat de naam van uw baby helemaal centraal te schitteren op de voorzijde van de kaart. De naam en het formaat van de kaart staan zeer mooi in verhouding tot elkaar. Ideaal om...

Ontdek alle producten
Eline

ELINE

Iedereen die deze uitnodiging ontvangt ziet meteen dat er een leuk feestje gepland is! De combinatie van forest green en goudfolie zet uw uitnodiging prachtig in de verf. Met deze kaart wordt de ontvanger...

Ontdek alle producten
Viktor

VIKTOR

Houdt u van hondjes? Dan is deze collectie zeker iets voor u! Deze productset stelt een geboortekaart, kubusdoosje en enveloppe voor. Deze zijn afgewerkt met eco papier en zwarte folie. Het hondje zorgt...

Ontdek alle producten
Lucas

LUCAS

Een bijzonder moment vraagt om een bijzondere uitnodiging! Deze kaart is dat absoluut. Verras de genodigden met deze uitschuifkaart. Het cijfer 16 wordt op een speelse manier in de kijker geplaatst. De...

Ontdek alle producten
Sarah & Patrick

SARAH & PATRICK

Deze collectie bestaat uit een aankondiging, uitnodigingskaart en een sluitzegel. Dit ontwerp bestaat uit ecopapier en zwarte folie. Let vooral op de details van de hartjes, takjes en de Mr & Mrs boodschap.

Ontdek alle producten
Laurence & Felix

LAURENCE & FELIX

Maak het verschil met deze eco trouwkaart met initialen. De initialen van het bruidspaar worden afgewerkt met witte folie als finishing touch.   Het formaat van deze stevige kaart laat toe om op...

Ontdek alle producten
Nout

NOUT

Val meteen op met deze leuke geboortekaart. De witte folie wordt gedrukt op ecopapier. Dit zorgt zo voor een extra hippe toets.

Ontdek alle producten
Dewitte

DEWITTE

De ontvangers van deze hippe nieuwjaarskaart worden meteen helemaal in de sfeer gebracht. Rendieren, sneeuwvlokken en een leuke wens zijn een perfecte combinatie om een nieuw jaar mee aan te kondigen.

Ontdek alle producten
Fresh Market

FRESH MARKET

Deze hippe reeks heeft een natuurlijke, no nonsens uitstraling. Het strakke ontwerp past perfect bij de ruwe materialen en de eenvoudige zwarte folie.

Ontdek alle producten
Le Barbier

LE BARBIER

Welkom in de productreeks van Le Barbier! Deze reeks heeft een retro look door de koperfolie die gecombineerd wordt met het zwarte papier. Perfect om uw retro huisstijl extra in de verf te zetten. 

Ontdek alle producten
Wine & Dine

WINE & DINE

Bent u op zoek naar een huisstijl met een warme uitstraling? Neem dan zeker even een kijkje in deze productreeks. Het bordeaux papier in combinatie met goudfolie geeft een luxueuze warme uitstraling.

Ontdek alle producten

Back to nature

Binnen dit thema kan u heel wat kanten uit. U kan bijvoorbeeld werken met botanical elementen en plantenmotieven, maar ook een design met dieren is beestig leuk. Anderzijds kan u de natuurlijke materialen zoals eco papier ook voor zichzelf laten spreken door het ontwerp heel eenvoudig te houden. Verder zijn ook authentieke kaarten met vintage accenten helemaal op hun plaats binnen deze mood.

Kaarten met een natuurlijke look zijn geschikt voor allerlei gelegenheden. Denk maar aan een bohemian huwelijksfeest, een communie met tuinfeest of het allergrootste wonder van de natuur: de geboorte van jullie prachtige kindje.

Trend: botanical en greenery

 
We kunnen er niet omheen, botanical en greenery is dé trend van de laatste jaren. Zowel in interieur en decoratie als voor kaarten en uitnodigingen is dit helemaal hot. We vinden groen en natuur overal om ons heen.

Gaat u voor een bloemenkrans of mooie tropische bladeren? Een natuurlijke look kan zich zowel uiten in subtiele accenten als in een echte eyecatcher! Naast de plantenwereld is ook de dierenwereld een leuke insteek. Denk maar aan een geboortekaartje met een schattig diertje. Deze mood is dus even veelzijdig als onze mooie planeet!

Ook leuk is dat u dit thema perfect kan doortrekken, om voor een mooi geheel te zorgen. Kiezen jullie voor een boho huwelijksthema, dan kunnen jullie ook op het feest zorgen voor decoratie met heel wat flora en greenery.

Een geboortekaartje met natuurlijke elementen, krijgt dan weer een extra dimensie in combinatie met mini bloempotjes en bloemzaadjes als doopsuiker. Ook voor een communiefeest kan u natuurlijke accenten verwerken in de tafeldecoratie of de bedankjes. Zo komt de natuurlijke look van de kaarten ook in het feest of de decoratie terug.

Kaarten met een authentieke look en natuurlijke materialen

Bent u op zoek naar puurheid en authenticiteit? Dan is deze mood helemaal voor u weggelegd. We keren terug naar de zuiverheid van de natuur en koppelen natuurlijke materialen aan eenvoudige, strakke ontwerpen. In de drukte van elke dag snakken we soms naar de rust en eenvoud van de natuur. Daar past dit thema dan ook volledig in. Een stijlvol, eenvoudig ontwerp legt de nadruk op de heldere materialen en de luxueuze afwerking.

Bij Atelier Maurice werken we hoofdzakelijk met FSC gecertificeerd papier, wat wil zeggen dat het papier een duurzame herkomst heeft. Binnen deze mood vinden we verschillende soorten eco papier en kraft karton. De natuurlijk bruine look van dit papier staat mooi met een opdruk in witte of zwarte folie. Verder wordt er ook gewerkt met aardse tinten zoals diepgroen papier of een grijs ruw karton. Er zijn dus heel wat opties!

Authentieke kaarten met vintage afwerking

Ook het authentieke en het ‘echte’ vindt u zeker terug bij Atelier Maurice. Een ontwerpteam neemt de tijd om te luisteren naar uw verhaal en zet dit om in een uniek ontwerp. Zo wordt er een persoonlijk concept gecreëerd, dat helemaal bij u past en letterlijk uitdrukt waar u voor staat. Daarnaast werken wij ook graag met uw eigen ontwerpen. Zo kan u uw eigen unieke ideeën omzetten in een prachtig ambachtelijk product.

Bovendien worden de kaarten van Atelier Maurice in België geproduceerd en kan Atelier Maurice steunen op meer dan 50 jaar ervaring in het vak. De kaarten worden met zorg geproduceerd en op hoog kwalitatieve wijze afgewerkt. Vintage afwerkingen zoals letterpress en foliedruk worden nog op ambachtelijke wijze uitgevoerd! Met een unieke ‘stempel’, cliché in drukkerstermen, wordt inkt of folie onder hoge druk en warmte overgebracht op het papier. Dat cliché ontvangt u samen met de kaarten, een leuke extra!

Dankzij de ervaring en persoonlijke aanpak van Atelier Maurice hebt u de garantie op een prachtig resultaat met een mooi verhaal erachter.