KENMERKEN

LICHTBLAUWE FOLIE

Kies voor lichtblauwe folie voor een elegant en lief geboortekaartje. Met deze hemelsblauwe kleur droomt iedereen van jullie kleine ster!

ALLES OP MAAT

Atelier Maurice is uw ideale partner voor alle luxueus drukwerk, particulier en business.
Ons ambachtelijke druktechnieken zoals foliedruk, reliëfdruk en letterpress komen extra goed uit de verf door het gebruik van premium papiersoorten.
Ontdek hoe we werken

Altijd in uw buurt

Contacteer onze klantendienst voor een verkooppunt bij u in de buurt.

Map Atelier Maurice

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontdek als eerste onze nieuwste ontwerpen!

Elegante geboortekaartjes met lichtblauwe folie

Het hemelsblauwe kleur van deze folie laat ons helemaal wegdromen. Met de geboorte van jullie kindje is iedereen dan ook in de zevende hemel! Deze lichtblauwe folie is perfect voor een romantisch of klassiek geboortekaartje. Combineer dit met een sierlijke fantasieletter om de folie extra mooi te laten uitkomen.

Binnen de mood Romantic&Elegant vindt u zeker inspiratie voor elegante geboortekaartjes met lichtblauwe folie. U kan de lichtblauwe folie combineren met een warm offwhite papier. Het beige of gebroken wit zal mooi samengaan met het zachte kleur van de folie. Ook handgeschept papier geeft uw kaart een stijlvolle uitstraling.

Ten slotte kan u het kaartje afwerken met een bijpassend accessoire zoals een lintje of strikje. Een strikje in lichtblauw laat het kleur van de folie mooi terugkomen. Daarnaast is ook een zilverkleurig of wit strikje een mooie match.

Speelse geboortekaartjes met hemelsblauw

Anderzijds kan een vrolijk kleur als lichtblauw ook heel speels zijn! Laat u inspireren door onze mood Fun&Trendy!

Zo is het heel hip om een silhouetje van een kindje in lichtblauwe folie te laten drukken. Dit is bijzonder geschikt als u reeds een kindje heeft. Het silhouetje kan dan uw eerste kindje voorstellen, dat er een broertje of zusje bij krijgt.

Heel trendy is ook om met een klein terugkerend motiefje te werken. Hierbij kan u uw creativiteit de vrije loop laten! Dit kunnen bolletjes (confetti) zijn, maar ook driehoekjes, druppeltjes, bliksemschichten… Door de keuze van het motiefje kan het kaartje heel schattig of net heel stoer worden. Wat is uw favoriet?

Kies ik voor een enkele of een dubbele kaart?

Allereerst maakt u de keuze tussen een enkele en een dubbele kaart. Bij een dubbele kaart wordt een vouwlijn aangebracht, zodat u de kaart makkelijk kan plooien. Een dubbele kaart heeft als voordeel dat er meer ruimte is voor tekst. De kaart kan ook makkelijk op de kast uitgestald worden. Werkt u met een reliëfdruk? Dan kiest u ook best voor een dubbele kaart. Het reliëf is namelijk ook zichtbaar aan de ommezijde.

Een enkele kaart wordt anderzijds steeds hipper. Als u met foliedruk wil werken, kan dit ook perfect op een enkele kaart! U heeft bij een enkele kaart het voordeel dat u een extra dik papier kan kiezen. Als er hier een foliedruk op uitgevoerd wordt, ontstaat een extra reliëfeffect. Dit effect is zichtbaar en voelbaar en geeft gegarandeerd die extra touch aan uw kaart! Atelier Maurice heeft verschillende extra dikke papiersoorten in het gamma, gaande van 450 g tot 800 g.

Baby shower bedankjes

Een trend die komt overgewaaid uit Amerika is de baby shower. Dankzij films en series wordt het concept ook bij ons steeds bekender. Wat houdt dit precies in? Bij ons is het de gewoonte een babyborrel te houden na de geboorte, maar een baby shower vindt juist plaats vóór de geboorte. Het voordeel is dat u dan alle geschenkjes al voor de geboorte krijgt, handig toch?

Hoe houdt u nu zelf zo’n baby shower? Wij geven u wat tips en tricks. Alles begint natuurlijk met de uitnodiging! Op onze website vindt u heel wat inspiratie voor een feest uitnodiging. Als u voor uw geboortekaartje ook al een thema of stijl in gedachten heeft, dan kan u dit meteen al gebruiken voor de baby shower uitnodiging. Zo past alles mooi bij elkaar!

Vergeet niet de datum, het tijdstip en de locatie van de baby shower te vermelden. Daarnaast kan het ook interessant zijn om een cadeautip te vermelden. Zo weten de gasten wat jullie nog nodig hebben voor de geboorte!

Aangezien u tijdens de baby shower heel wat geschenkjes zal ontvangen, wil u de gasten natuurlijk passend bedanken. Op de website van Atelier Maurice vindt u heel wat leuke bedankjes met foliedruk. Er zijn doosjes, snoepzakwikkels, stickers, blikjes en nog veel meer. De doosjes, stickers en snoepzakwikkels kan u ook met een foliedruk laten personaliseren. Kiest u voor een baby shower uitnodiging met lichtblauwe folie, dan kan u dit dus mooi laten terugkomen in de bedankjes met foliedruk.