KENMERKEN

BRONSFOLIE

Maak een krachtig statement met de rijke en warme kleur van bronsfolie. Ga helemaal mee met de trend en kies voor een boho chic stijl of combineer dit met wittinten voor een romantische huwelijksuitnodiging.

ALLES OP MAAT

Atelier Maurice is uw ideale partner voor alle luxueus drukwerk, particulier en business.
Ons ambachtelijke druktechnieken zoals foliedruk, reliëfdruk en letterpress komen extra goed uit de verf door het gebruik van premium papiersoorten.
Ontdek hoe we werken

Altijd in uw buurt

Contacteer onze klantendienst voor een verkooppunt bij u in de buurt.

Map Atelier Maurice

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontdek als eerste onze nieuwste ontwerpen!

De rijke glans van bronsfolie

Daar waar goudfolie vooral zorgt voor glitter and glamour is bronsfolie iets donkerder en warmer van kleur. Het geeft een rijke en krachtige uitstraling aan elke uitnodiging en is ook bijzonder origineel. Brons is een eeuwenoud materiaal en het heeft ook dat tijdloze charisma.
Met bronsfolie kan u verschillende kanten uit. In combinatie met natuurlijke materialen en motieven past brons perfect binnen de boho chic stijl. Als u de bronsfolie tegen een donkere achtergrond plaatst, dan haalt u eerder het ruwe, natuurlijke karakter van de folie naar voor. Denk maar aan zwart, donkerblauw of donkergroen. De diepe, krachtige kleur van het brons wordt hiermee extra benadrukt.

Een heel andere stijl bekomt u, wanneer u de bronsfolie op naturelle wittinten zet. De warme glans zet dan echt de toon voor een romantisch huwelijk. De liefde spat ervan af!

Boho chic

Bohemian chic of ‘boho’ chic is een opkomende stijl voor huwelijksfeesten. Dit hippe thema wint steeds meer aan populariteit en ook op social media als Pinterest en Instagram is het alom tegenwoordig. Boho trouwkaarten zijn ideaal om de gasten alvast in de juiste stemming te brengen!

De boho chic stijl is heel zacht en romantisch. Ze wordt vooral geïnspireerd door de natuur en maakt gebruik van bloemen en planten, rustieke elementen en natuurlijke materialen. Het bronskleur past hier uitstekend in, met zijn warme en aardse uitstraling. Hoe bekomen jullie deze stijl voor jullie bruiloft? Dat kan bijvoorbeeld door bronsfolie te gebruiken binnen een ontwerp met veel natuurlijke accenten. Denk maar aan grote bladeren en andere florale elementen.

Inspiratie voor bohemian trouwkaarten vindt u zeker binnen de mood Natural and authentic die Atelier Maurice u aanbiedt. Zag u al een leuke kaart op de website, maar wenst u een variatie hierop? Hebben jullie zelf een leuk idee voor jullie trouwkaart? Het ontwerpteam van Atelier Maurice staat klaar om een ontwerp op maat voor u te maken.

Romantische uitnodigingen met bronsfolie

Droomt u van elegante en romantische huwelijksuitnodigingen? Zoek niet verder, bronsfolie en naturelle wittinten zijn de perfecte match. Het zachte aspect van brons in combinatie met een elegant ontwerp staat garant voor romantiek!

Bovendien kan u niet alleen uw huwelijkskaarten laten afwerken met bronsfolie, maar ook uw save the date kaarten, menukaarten en bedankkaartjes. Zo zullen uw gasten zowel vóór, tijdens als na het huwelijk volledig ondergedompeld zijn in een romantische sfeer. Wanneer u uw menukaarten laat afwerken met bronsfolie kan u ook zorgen voor andere bronzen accenten in de tafeldecoratie. Wat dacht u bijvoorbeeld van bronzen houders voor de tafelnummers of bronzen kaarsen? De mogelijkheden voor een stijlvolle tafeldecoratie zijn eindeloos!

Verlijmen

Een leuk idee om een luxueuze kaart te bekomen, is het tegen elkaar lijmen van twee papiersoorten. Het voordeel hiervan is dat u een extra dikke kaart bekomt. Samen met de bronsfolie kan u dan echt de focus leggen op de natuurlijke materialen.

De twee helften van de kaart worden eerst apart bewerkt en daarna worden de kaarten met behulp van een lijmlaag aan elkaar gelijmd. Zo kan er bijvoorbeeld eerst nog een foto of een motief op de kaarten gedrukt worden. Wanneer de kaarten dan gelijmd zijn, heeft u een extra stevige kaart!