KENMERKEN

RODE FOLIE


Geef aan uw uitnodiging of zakelijk drukwerk een opvallend accent met rode folie! Rood associëren we met liefde, kracht en passie. Perfect dus voor uw feest uitnodiging of visitekaartje!

ALLES OP MAAT

Atelier Maurice is uw ideale partner voor alle luxueus drukwerk, particulier en business.
Ons ambachtelijke druktechnieken zoals foliedruk, reliëfdruk en letterpress komen extra goed uit de verf door het gebruik van premium papiersoorten.
Ontdek hoe we werken

Altijd in uw buurt

Contacteer onze klantendienst voor een verkooppunt bij u in de buurt.

Map Atelier Maurice

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontdek als eerste onze nieuwste ontwerpen!

Trendy uitnodigingen met rode folie

Viert u binnenkort een feestje? Dan is de eerste stap natuurlijk… de uitnodiging! Met trendy uitnodigingen met rode folie is de toon meteen gezet. Uw gasten kijken vast en zeker al uit naar een spetterend feestje!

Plaats de rode folie bij voorkeur op een wit papier, zo creëert u veel contrast. Daardoor zal het mooie helderrood van de folie extra naar voor komen. Dankzij dit kleur wordt uw kaart sowieso al iets speciaals, dus u kan het ontwerp strak en eenvoudig houden.

Daarnaast kan u ervoor kiezen het design heel speels en fun te houden. Door verschillende lettertypes te combineren of leuke versiering toe te voegen aan de kaart, krijgt u super trendy uitnodigingen! Het feestelijke thema kan u bijvoorbeeld extra in de verf te zetten door een vlaggenlijn toe te voegen of twee champagneglaasjes.

U kan de uitnodiging helemaal afwerken door uw tegenadres op de achterzijde van de enveloppen te laten drukken. Het oogt professioneel en u hoeft het adres er zelf niet meer op te schrijven. Win win toch? Bovendien kan het adres er in het rood worden opgedrukt, bijpassend bij de uitnodigingen.

Tafeldecoratie met rode accenten

Na het ontvangen van de uitnodigingen heeft iedereen al enkele weken kunnen verlangen naar het feest. Ondertussen kan u het feest voorbereiden. Werkt u met een thema? Hoe zal u de tafel aankleden? Atelier Maurice komt u te hulp!

Wij bieden heel wat leuke tafeldecoratie aan en bovendien kan u de rode folie van de uitnodigingen laten terugkomen in uw tafeldecoratie. U kan de gasten ook als dresscode meegeven een rood accent in hun kledij op te nemen. Zo heeft u meteen een spetterend thema!

Er zijn verschillende opties voor tafeldecoratie met foliedruk. U kan menukaarten laten personaliseren in rode folie. Geeft u de gasten graag zelf een plaats? Voorzie dan leuke tafelkaartjes met een accentje in foliedruk. Dit wordt gegarandeerd een hebbeding, dat de gasten graag mee naar huis nemen! Heeft u een feest met veel gasten? Dan kan het handig zijn om tafelnummers te plaatsen. Zo vindt elke gast makkelijk zijn of haar plaats.

Luxe kerstkaarten met foliedruk

Verrast u graag uw vrienden en familie of uw zakelijke relaties met een mooie kerstkaart? Overweeg dan zeker onze luxe kerstkaarten met foliedruk!

Rood is natuurlijk een kerstkleur bij uitstek, het is dan ook de ideale folie voor uw kerstkaarten met foliedruk. Doordat het rood die kerstsfeer al meteen oproept, heeft u voor het design heel veel opties. Houdt u vooral van een strak en modern ontwerp, dan is een kerstkaart met rode folie de ideale keuze voor u. Verkiest u eerder die typische klassieke kerstsfeer? Voeg dan een vrolijk kerstmotiefje aan uw kaart toe. Onze enthousiaste ontwerpers staan klaar om al uw (kerst)wensen te vervullen!

Creëer een sterk merk met rode folie

Voor uw branding is het kleurgebruik natuurlijk heel belangrijk. Het kleur rood associëren we met liefde, energie, lef, kracht, passie en enthousiasme. Dit zijn natuurlijk precies de zaken die u als ondernemer wil uitstralen! Een huisstijl met rode folie kan dus een hele krachtige branding zijn.

Bij Atelier Maurice gaan we verder dan het traditionele visitekaartje. U heeft heel wat opties om uw visitekaartje van een high end afwerking te voorzien. Zo laat u een krachtige en blijvende indruk na bij uw zakenrelaties. Naast een afwerking met foliedruk kunnen we uw kaartje ook van een reliëfdruk voorzien of twee verschillende papiersoorten aan elkaar lijmen voor een speciaal effect.

Bovendien kan u een volledig gamma met uw huisstijl samenstellen. Naast uw visitekaartje kan Atelier Maurice ook klantenkaarten, cadeaubonnen, briefpapier en nog zoveel meer voorzien. Geeft u een personeelsfeest of opent u een nieuwe zaak? Overweeg dan zeker een luxe uitnodiging met foliedruk.

Dankzij de rode foliedruk kan u heel makkelijk een uniforme lijn trekken in al uw zakelijk drukwerk. Zo zorgt u voor professionaliteit en herkenbaarheid!