Atelier Maurice: huwelijksleverancier House of Weddings

Atelier Maurice is trotse houder van het kwaliteitslabel van House of Weddings.

Partner House of Weddings | text and image

Wat houdt dit kwaliteitslabel in?

Via House of Weddings kan u inspiratie opdoen of tips en tricks terugvinden voor uw komend huwelijksfeest. Zij gaan jaarlijks in zee met enkele wedding professionals die hun Quality label ontvangen. Dit kwaliteitslabel staat garant voor een excellente klantenservice en een prachtig product. 

Atelier Maurice is dankzij zijn exclusieve trouwkaarten, zijn creativiteit en zijn persoonlijke aanpak geselecteerd als één van dé huwelijksleveranciers van House of Weddings
Partner House of Weddings | text 2

Atelier Maurice: uw partner voor stijlvolle trouwkaarten

Uw huwelijk is een heel belangrijk event in jullie leven! Dit kondigt u dan ook aan in stijl bij uw genodigden. 
Wij maken uw trouwkaarten helemaal naar wens! Onze klantendienst helpt u graag van A tot Z bij het ontwerpen van uw perfecte trouwkaarten.

U kan zich baseren op één van onze voorgestelde ontwerpen via de site, maar er kan ook gekozen worden om volledig van nul te starten. Elk van onze trouwkaarten zijn uniek en krijgt zijn eigen ambachtelijke afwerking

Bedankjes of save the date kaarten 

U kan bij ons ook terecht voor uw save the date kaarten of voor uw originele bedankjes. Het save the date kaartje kan volledig in dezelfde stijl van uw trouwkaarten ontworpen worden. 

Ontdek onze originele geschenkjes zoals zeepjes, badzout of handgemaakte lolly’s. Ons bedrijf hecht veel belang aan lokaal kopen. Daarom proberen wij om zoveel mogelijk te werken met artisanale producten die in België gemaakt worden.

Neem gerust even een kijkje op onze pagina met bedankjes. Vindt u toch niet helemaal wat u zoekt? Contacteer dan zeker en vast Sylvie of Petra van onze klantendienst voor meer informatie.

Onze klanten staan centraal en wij blijven steeds op zoek gaan naar innovatieve materialen om uw eigen ontwerp net dat tikkeltje meer te geven!