KENMERKEN

ROZE FOLIE


Roze folie geeft uw geboortekaartje meteen een romantische sfeer! Het is ook perfect voor een fleurig en speels geboortekaartje.

ALLES OP MAAT

Atelier Maurice is uw ideale partner voor alle luxueus drukwerk, particulier en business.
Ons ambachtelijke druktechnieken zoals foliedruk, reliëfdruk en letterpress komen extra goed uit de verf door het gebruik van premium papiersoorten.
Ontdek hoe we werken

Altijd in uw buurt

Contacteer onze klantendienst voor een verkooppunt bij u in de buurt.

Map Atelier Maurice

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontdek als eerste onze nieuwste ontwerpen!

Het leven door een roze bril

Als we het leven door een roze bril bekijken, zien we alles positiever en hoopvoller. Welk kleur is er dus beter om de geboorte van jullie kleine spruit aan te kondigen? Roze associëren we daarnaast ook met hartjes en liefde. Het symboliseert dus de onvoorwaardelijke liefde van ouders voor hun kindje. Roze folie heeft bovendien een heel levendige en speelse kleur, op dat vlak past het dus ook perfect bij een nieuw leven!

Romantische geboortekaartjes met roze folie

Bij het kleur roze denken we aan rozen, vlinders, prinsen en prinsessen…. Kortom aan romantiek! Roze folie is dus heel geschikt voor het creëren van romantische en elegante geboortekaartjes.

Binnen de mood Romantic&Elegant vindt u zeker inspiratie voor elegante geboortekaartjes met roze folie. U kan de zachtroze folie combineren met een warm offwhite papier. Het beige of gebroken wit zal mooi samengaan met het zachte kleur van de folie. Ook handgeschept papier haalt het romantische aspect naar boven.

Ten slotte kan u de kers op de taart zetten met een mooi accessoire zoals een lintje of strikje. Een strikje in zachtroze laat het kleur van de folie mooi terugkomen. Dit maakt uw elegante geboortekaartjes helemaal af!

Trendy geboortekaartjes in pretty pink

Anderzijds kan roze ook heel speels zijn! Binnen de mood Fun&Trendy zijn er met roze folie heel wat mogelijkheden.

Onze ontwerpers creëren voor u een vrolijk kaartje, waar de levensvreugde vanaf spat. U kan werken met bloemetjes of diertjes. Met een touch of pink erbij heeft u meteen een fleurig geboortekaartje!

Tof is ook om een silhouetje van een kindje in roze folie te laten drukken. Dit is bijzonder geschikt als u reeds een kindje heeft. Het silhouetje kan dan uw eerste kindje voorstellen, dat er een broertje of zusje bij krijgt.

Heel trendy is om met een klein terugkerend motiefje te werken. Hierbij kan u uw creativiteit de vrije loop laten! Dit kunnen bolletjes (confetti) zijn, maar ook driehoekjes, hartjes, druppeltjes… Dit kan u eventueel combineren met drukwerk in een ander fel kleur. Uw bont gekleurd kaartje tovert zeker een glimlach op ieders gezicht!

Welke tekst zet ik op mijn geboortekaartje: onze toptips!

Als kersverse ouders willen jullie ongetwijfeld jullie kindje voorstellen aan vrienden en familie. Het geboortekaartje is als het ware de eerste introductie van jullie kindje aan de buitenwereld. Bovendien zullen heel wat mensen graag kennis komen maken met jullie kindje. Om dat allemaal in goede banen te leiden is de tekst van het geboortekaartje essentieel!

We beginnen met het begin: de naam van jullie kindje mag natuurlijk goed in de spotlight staan! Als u de naam in roze folie laat afwerken, wordt de aandacht er nog extra op gevestigd.

Het volgende element op het kaartje bestaat uit de geboortegegevens. Meestal wordt gekozen om de datum, lengte en gewicht van het kindje op het kaartje te vermelden. U kan met symbooltjes werken, zoals een kalender, meetlat en weegschaal en deze in roze folie laten afwerken. Een hip accent!

Op een geboortekaartje worden natuurlijk ook de namen van de ouders en van de lieve peter en meter vermeld. Deze kunnen op verschillende plaatsen op het kaartje verschijnen.

Vervolgens is het belangrijk te weten of u graag bezoek ontvangt in het ziekenhuis of liever thuis. Houden jullie graag een rustige planning na de geboorte? Vraag dan even aan familie en kennissen om te verwittigen voor zij op bezoek komen.

Plannen jullie een babyborrel om jullie kleintje aan de wereld voor te stellen? Dan heeft u verschillende opties. U kan de uitnodiging voor de babyborrel erbij laten drukken op het geboortekaartje. Daarnaast kan u ook met een apart kaartje werken, dat u meestuurt met het geboortekaartje. Op dit borrelkaartje kan u terug met accenten in roze folie werken, zo wordt de stijl van het geboortekaartje mooi doorgetrokken.

Ten slotte zullen veel mensen u graag feliciteren met de gezinsuitbreiding en een geschenkje geven. Het is daarom dus nuttig om een cadeautip op het kaartje te plaatsen. Ook hier kan u met een symbooltje van een cadeautje of envelopje werken en dit in roze folie plaatsen.